Tretmani tijela

ENDOSFERA

ENDOSFERA – najnovija tehnologija svjetski hit terapija inovativna kombinacija oblikovanje tijela

Endosfera tretman tijela je danas jedan od najpoželjnijih tretmana za uklanjanje celulita i oblikovanje tijela, a priča njegovog nastanka je i više nego zanimljiva. Naime, tretman je aparaturna terapija, koja je, u suradnji sa naučno-medicinskim institutima, prvobitno razvijena za tretiranje kroničnih limfedema, tj. nagomilavanja limfe i oticanja djelova tijela, i u toj namjeni je pokazala nevjerojatne rezultate. Endosfera tretman je oduševio sve pacijente i oni svi potvrđuju da je postignuta značajna redukcija otoka posle svega tri-četiri tretmana, da više ne osećaju bol koji je posljedica oticanja tkiva i da se upornost upala smanjuje.

Upotreba aparata Endosfera se ubrzo proširila i na estetske tretmane, gde se koristi za oblikovanje tijela, toniranje mišića, smanjenje masnih naslaga i redukciju celulita, a zadivljujući rezultati ove metode vidljivi su nakon svega nekoliko tretmana. Endosfera je tretman u kojem svaki klijent uživa jer je potpuno bezbolan bez nuspojava djelujući poput ugodne i opuštajuće masaže.

Tretmani tijela

  • potpuna redukcija celulita
  • toniziraje tijela
  • zatezanje kože
  • mišićna definicija podizanje muskulature
  • poboljšanje vaskularnog sistema
  • otpuštanje i eliminacija boli
  • redukcija masnih stanica
  • povečani tok zdrave limfne cirkulacije

Mišićna definicija – podizanje mišićne mase

Sistem koristi komprimirane mikro vibracije na mišić kao aktivni otpor te zahvaljujući ovom djelovanju uspostavlja se obnova mišićne mase i toniziranje tretirane zone.

Preoblikovanje tijela redukcija celulita i masnih stanica

Oscilatorno djelovanje sfera potiće odvajanje adipocita odgovornih za stvaranje vlaknaste mreže koja je odgovorna za formiranje celulita te djeluje na raspadanje masnih naslaga i vlaknastih septa.

Poboljšanje limfnog protoka

Aplikator sa sferama kojim se provodi tretman, stvara efekt “pumpe”, zahvaljujući pulsirajućem i ritmičkom djelovanju izazvanom rotacijom cilindra, ovaj način djelovanja ubrzava limfni sustav, eliminirajući višak toksina i tekućina, bez oštećenja vanjskog tkiva.

Poboljšanje vaskularnog sistema

Poseban raspored sfera u obliku saća u spremniku, zajedno s mikro kompresijom proizvodi duboku stimulaciju vaskularne i metaboličke razine.

Redukcija boli

Kompresivne mikrovibracije svojim ritmičkim i pulsirajućim djelovanjem na mehanoreceptore stvaraju desenzibilizaciju istih čime se smanjuje/eliminira bol u kratkom vremenu. Također smanjenje boli u liječenju tkiva s celulitom rezultira značajnom ubrzanju metabolizma te smanjenju toksičnih tvari u tijelu.

1 tretman

20 min

400kn

1 tretman

30 min

600kn

5 tretmana

20 min

AKCIJA 1300 kn

10 tretmana

20 min

AKCIJA 2000 kn

5 tretmana

30 min

AKCIJA 1600 kn

10 tretmana

30 min

AKCIJA 2500 kn