Callisto Beauty

Ekstenzije kosa

EKSTENZIJE ZA KOSU

Ekstenzije za kosu mogu začarati Vašu kosu i dati joj željenu duljinu i punoću. Kosa s ekstenzijama djeluje bogato, lakše se dobije željena forma nego s prirodnom kosom. Želite li samo popuniti volumen vaše kose, ili pramenovima oživiti boju vaše kose, ili jednostavno ne možete dočekati da vaša kosa naraste, mi ćemo vam to omogućiti ugradnjom vrhunskih extenzja od 100% prirodne djevičanske kose koju možete nositi i do 8 mjeseci.

Postoji nekoliko tehnika ugradnje ekstenzija za kosu, no najkvalitetnija i najraširenija je ugradnja pomoću spojeva keratina koji su potpuno prirodni i ne štete Vašoj kosi.

Postupak ugradnje ekstenzija zahtjeva profesionalnog hair extension specialista ( kod nas 18 godina iskustva i preko 3000 ugrdnji)  koji će vas znati ispravno savjetovati o potrebnom broju extenzija, odabiru boje i teksture ekstenzija koja će se najidealnije uklopiti da bi se postigao prirodan izgled.  Ukoliko je Vaša prirodna kosa ravna ugradit ćemo Vam extenzije ravne teksture , također postoje i valovite i jako kovrčave. To je izuzetno važno zato da možete kosu sa ugrađenim extenzijama posušiti i prirodno bez pomoći sušila a da sva kosa djeluje jednako prirodno iste teksture. Extenzije postoje u 30 tak nijansi tako da se odabire boja prema vašoj prirodnoj, često se izabire više nijansi za prirodniji izgledi 6 različitih dužina.

Sam postupak ugradnje traje od 2 do 4 sata, zavisno od količine extenzija koja se ugrađuje. Postupak je potpuno ugodan i bezbolan, ugradnja uvijek počinje od potiljka pa se nastavlja prema gornjem dijelu glave. Količina extenzija koja je potrebna ovisi o dužini i gustoći Vaše kose. Odnosno što je kosa kraća i gušća to će biti potrebno više extenzija da bi se postigla prirodna duga i bujna frizura. Uglavnom se ugrađuje između 100 i 200 pramenova a u rijetkim slucajevima jako guste kose moguce je i više od 200 komada.

Extenzije je potrebno njegovati kao što njegujete i svoju prirodnu kosu. Šampon koristite slobodno i dalje onaj koji odgovara vašem tipu kose (osim uljnih šampona jer oni mogu utjecati na omekšavanje keratinskih spojeva na extenzijama). Svakako koristite dosta regeneratora i obavezno jednom tjedno maska i pakung za kosu koja će nahraniti i Vaše extenzije i dati im sjajni i podatni izgled. Na dnevnoj bazi koristite arganska ulja za kosu i tekuće kristale pogotovo nanosite na vrhove kako bi Vaše extenzije dugo izgledale zdravo i lepršavo.

Ugrađujemo isključivo samo vrhunsku rusku kosu 10A grade

    • 100% prirodna djevičanska
    • debljina ekstenzije 1 gram
    • svilena meka na dodir ne petlja se
    • debljina jednaka na vrhu i na kraju ekstenzije (double drawn)

dužina 30 cm

2,70 EUR (20 kn) pramen

100 kom = 270 EUR

dužina 40 cm

3,40 EUR (25 kn) pramen

100 kom = 340 EUR

dužina 45 cm

3,60 EUR (27 kn) pramen

100 kom = 360 EUR

dužina 50 cm

4 EUR (30 kn) pramen

100 kom = 400 EUR

dužina 55 cm

4,70 EUR (35 kn) pramen

100 kom = 470 EUR

dužina 60 cm

5,40 EUR (40 kn) pramen

100 kom = 540 EUR

*u cijenu ekstenzija uključena ugradnja šišanje i frizura