Tretmani tijela

ZERONA 6D HLADNI LASER

ZERONA 6D HLADNI LASERSKI SYSTEM – najnovija tehnologija razbijanja masnih stanica zamjena za kiruršku liposukciju

ZERONA hladni laser najučinkovitija je neinvazivna alternativa kirurškoj liposukciji, ne zagrijava tkivo pa se može koristiti i kod osoba koje imaju ograničenja u korištenju nekih drugih metoda mršavljenja. Zbog svoje izuzetne učinkovitosti na otapanje masnog tkiva, smanjenje obujma, redukciju masnih naslaga i celulita bez nuspojava, Zerona laser trenutno je jedan od najpopularnijih tretmana u cijelom svijetu a zbog svojih svojstava proglašen je najboljim i najučinkovitijim neinvazivnim laserom na svijetu za redukciju obujma i masnih naslaga. Posjeduje certifikat sigurnosti i kvalitete te se u čak 17 kliničkih studija pokazao kao tretman koji učinkovito smanjuje obujam tijela te eliminira celulit na ciljanim područjima.

Hladna laserska zraka prodire do masne stanice stvarajući poru na njenoj membrani koja se tada stanjuje i otvara istovremeno laserska zraka razbija pohranjene trigliceride unutar same masne stanice i pretvara ih u tekuće stanje slobodnih masnih kiselina i glicerola. Kao takva emulgirana masnoća prolazi kroz otvorenu poru na membrani i izlazi iz stanice. Nakon toga masnoća se prirodno putem našeg limfnog i mokraćnog sustava izlučuje iz tijela bez ikakvog negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida u krvi, te ju također metabolisam tijela koristi kao energetsko gorivo i troši 4 puta brže. Zerona tretmani su 100% neinvazivni, jer se provode sa low level laserom koji stimulira masnu stanicu, emulizira ju i oslobađa masnoću. Nema potrebe za korištenjem anestezije kao niti bilo kakvih drugih gelova, krema i lijekova protiv boli. Tretman je potpuno bezbolan i ne zahtjeva vrijeme oporavka a laserska zraka isključivo dijeluje na masne stanice nema utjecaja na ostalo tkivo, nema anestezije i odmah nakon tretmana možete obavljati svakodnevne aktivnosti.

Za najbolje rezultate preporuka je da slijedite protokol tretmana:

hidratizacija (8-10 čaša vode na dan), zdrava prehrana (izbjegavati prženu i slatku hranu), preporuka je i blaga tjelesna aktivnost u trajanja od najmanje 30 minuta dnevno, poput hodanja, ne konzumirati alkohol i minimalno kofein jer usporavaju limfni sustav što može smanjiti rezultate. Preporuka je 6-12 tretmana unutar 2-4 tjedna po mogućnosti svakih 2-4 dana za optimalne rezultate. Jedan tretman traje 30-60 minuta ( 30 minuta svaka strana ) Ako se tretira recimo samo područje trbuha, a ne i oko cijelog pojasa onda će tretman biti samo sa prednje strane, što znači 30 minuta.

1 tretman

30 min

50 EUR (380kn)

1 tretman

60 min

80 EUR (600 kn)

5 tretmana

30 min

AKCIJA 160 EUR (1200 kn)

10 tretmana

30 min

AKCIJA 240 EUR (1800 kn)

5 tretmana

60 min

AKCIJA 240 EUR (1800 kn)

10 tretmana

60 min

AKCIJA 330 EUR (2500 kn)