Tretmani tijela

EKSTENZIJE TREPAVICA

VOLUMENSKE EKSTENZIJE TREPAVICA od Kashmira

Kako izgleda postupak ugradnje ekstenzije trepavica?

Pomoću posebnih papirnatih izolatora koji se lijepe na kožu izoliraju se gornje od donjih trepavica. Prije ugrađivanja ekstenzija pripreme se ekstenzije trepavica – bitno je dobro procijeniti koja duljina i debljina ekstenzija trepavica odgovara klijentici, u skladu s prirodnim trepavicama. U slučaju da su prirodne trepavice kraće i tanke, ne valja ugrađivati drastično dulje i deblje ekstenzije, kako ne bi nastalo preveliko opterećenje na prirodne trepavice ili kako ekstenzije ne bi krivo rasle u simbiozi s prirodnim trepavicama. Na koji način će se ugrađivati ekstenzije ovisi o obliku oka bademasto, okruglo, sitno, krupno) Kombiniraju se različite veličine ekstenzija ovisno o formi oka. Kada su ekstenzije pripremljene kreće se na ugradnju. Pincetom se izdvoje sitne prirodne trepavice, izolira se jedna na koju se lijepi ekstenzija. Ekstenzija trepavice umoči se u ljepilo i s takvom se ekstenzijom namaže prirodna trepavica te se na nju položi ekstenzija a višak ljepila se ukloni. Postupak se ponavlja dok se ne popune sve trepavice. Skidaju se izolatori i počešljaju trepavice. Kompletan postupak traje oko sat do sat i pol.

Koje vrste ekstenzija postoje?

U našem salonu koristimo najkvalitetnije ekstenzije od kashmira, zbog njihove kvalitete– ne petljaju se i najsličnije su ljudskoj dlaci a sve vrste dolaze u različitim duljinama (od 9 do 15 mm) i obliku zakrivljenosti koje se posebno biraju ovisno o obliku oka i poziciji na kojoj se ugrađuju. Ekstenzije se nanose i lijepe na prirodne trepavice posebnim medicinskim polutrajnim ljepilom koje nije opasno za oči niti oštećuje prirodne trepavice.

Da li ekstenzije smiju doći u doticaj s vodom?

S ekstenzijama se možete tuširati, kupati, plivati, bez bojazni da će se odlijepiti. Međutim, važno je da izbjegavate kontakt s vodom u 12 do 24 sata nakon ugradnje, kako bi se ljepilo kompletno posušilo. Iz istog razloga ne preporučuje se predug boravak u saunama.

Koja sredstva za skidanje šminke smijem koristiti?

kada skidate šminku, izbjegavajte preparate koji sadrže aldehide, propilen glikol i sredstva na bazi uree, obzirom da otapaju ljepilo. I zaboravite na uvijač za trepavice i maskaru!

Oštećuju li ekstenzije prirodne trepavice?

Ovo je zapravo najveći mit koji prati tretman ugradnje ekstenzija trepavica jer često ćemo čuti žene kako govore „ne želim ugraditi ekstenzije jer će moje prirodne trepavice poslije biti još kraće i rjeđe“. Ovo nije istina. Ako je postupak ugradnje ekstenzija napravljen kvalitetno i profesionalno, ne morate se bojati nikakvih loših posljedica niti po zdravlje vaših očiju niti po zdravlje i kvalitetu vaših prirodnih trepavica.

Ugradnja trepavica Natural look ili Ruski Volumen

60 EUR (450,00 kn)

Nadopuna nakon 2-3 tjedna

30 EUR (230,00 kn)

Mini nadopuna unutar 10 dana

15 EUR (115,00 kn)

Ugradnja trepavica Mega Volumen

70 EUR (530,00 kn)

Nadopuna Mega Volumen

40 EUR (300,00 kn)