Tretmani tijela

ELEKTROPORACIJSKI DERMAPEN

NOVI UREĐAJ ELEKTROPORACIJSKI DERMAPEN

brži i veći učinak prodiranja hranjivih seruma, brža regeneracija

MIKROIGLIĆNI UREĐAJ + ELEKTROPORACIJA

POMLAĐIVANJE, REGENERACIJA, UKLANJANJE OŽILJAKA OD AKNI, STRIJA I PIGMENTACIJSKIH MRLJA, BB GLOW tretman, POTICANJE RASTA KOSE

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije, pigmentacijske fleke i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. Na novom uređaju uz mehanički mikroiglični system integrirana je i elektroporacija što omogučava bolje I dublje prodiranje seruma u stanicu gdje nastaje potpuna obnova.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko nadraživanje kože koje potiče njenu obnovu.Tako se stimulira proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože.Upravo tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.Zbog vertikalnog kuta uboda mikroiglicama mogu se sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana).Automatizirani pokreti minimaliziraju bol i neugodu, a ujedno osiguravaju brže vrijeme oporavka. Mikroiglice ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam svejedno reagira na intruziju, odnosno prodor. Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke. Ova reakcija tijela naziva se neokolageneza.Budući da kolagenim vlaknima i kapilarama treba vremena da se formiraju, potrebno je imati strpljenja.Za prve rezultate tretmana potrebno je pričekati 10-14 dana, a potpuno sazrijevanje i obnova nove mlade kože traje i do 3 mjeseca nakon tretmana.

Terapiju elektroporacijskim dermpenom preporučujemo za:

  • Ublažavanje i smanjenje bora
  • Ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…)
  • Pomlađivanje lica
  • Zatezanje kože
  • Apsorpciju vitamina i ostalih aktivnih nutrijenata
  • Ublažavanje strija
  • Uklanjanje hiperpigmentacijskih mrlja

Također, odlično se kombinira s trermanom čišćenja lica ultrasoničnom špatulom ili hydraoxy peel za što bolju pripremu kože lice te s tretmanom multipolarne radiofrekvencije pomlađivanja kože ilil led terapijskom maskom.

Tijek tretmana

Tretman započinjemo osnovom lijepog tena koju čini temeljito čišćenje kože s odgovarajućim proizvodom prilagođenim tipu kože koja se tretira. Zatim slijedi enzimatski piling koji skida rožnati sloj, čime se omogućuje preparatima brže i efikasnije prodiranje u potkožje.Tretman započinje nanošenjem aktivne ampule (Hyaluron, bakreni peptidi, Q10, kavijar, C vitamin) koji omogućava molekulama hijaluronske kiseline da uđu duboko u kožu. Horizontalnim pokretima mikroiglice će prodrijeti u kožu i potaknuti stvaranje kolagena, a elektroporacija će omogućiti dublje prodriranje seruma I totalnu aktivaciju fibroblasta. Za umirivanje kože nakon mikoroigličnog elektroporacijskog uređaja koristimo ledenu sondu koja umiruje kožu i zatvara pore te zaključava hranjive sastojke koje smo unjei u stanicu. Nakon tretmana nanosi se LIPO cosmetics proizvodi kako bi se dodatno nahranila i smirila koža.

Za najbolje rezultate, potrebno je ponoviti tretman svakih 10-15dana, minimalno 5 tretmana.

Oporavak

Nakon tretmana lice će biti blago crveno i upaljeno, a koža će na dodir biti toplija nego obično. Ovo je normalna reakcije kože i u roku od 1 – 2 sata stanje će se ublažiti, a nakon 24 sata posve normalizirati. Preporuka je prvi dan izbjegavati sunce i solarij nakon što se napravi tretman.(ako se radi tretman protiv pigmetacijskih fleka onda treba lice štititi od sunca za sve vrijeme trajanja kure) Ako imate otvorene rane tretman se ne može primijeniti.Također, ne preporučujemo tretirati netom operirana, ozlijeđena ili opečena područja.

1 tretman

redovna cijena 700,00 kn

AKCIJA 55 EUR (420,00 kn)

5 tretmana

redovna cijena 3.500,00 kn

AKCIJA 230 EUR (1.740,00 kn)